Sunday, April 28, 2013

مرغ بریان / به روش کاملا ابداعی توران


مرغ بریان
مواد لازم
یک عدد مرغ ـ نمک و زعفران  ـ کره ( برای یک کیلو مرغ
تقریبا 50 گرم کره لازم است ) مواد 
برای داخل شکم مرغ : پیاز ـ سیب زمینی ـ هویج ـ فلفل دلمه
یک عدد عصاره سیر وزیتون ـ کمی روغن ..مقدار این مواد را
بر اساس بزرگی و کوچکی مرغ باید خودمون تعیین کنیم 
طرز تهیه
اول مرغ را با نمک کافی و زعفران خوب آغشته میکنیم و
تکه های نازک از کره را در زیر پوست مرغ در جاهای مختلف
آن جای میدهیم و مرغ را آماده میگذاریم 
برای تهیه مواد داخل شکم مرغ
       اول پیاز را در کمی روغن تفت میدهیم  
بعد سیب زمینی و هویج و فلفل دلمه را که قبلا پاک و خرد 
کرده ایم به آن اضافه میکنیم  بعد یک عدد عصاره سیر و زیتون 
را به آن مییفزائیم  کمی تفتشون میدهیم و بعد مواد را داخل شکم مرغ
قرار میدهیم  مرغ را در یک قالب لبه دار گذاشته و در فر با گرمای 
متوسط بین یک و نیم  تا دو ساعت  میگذاریم تا خوب  بریان شود  
من همیشه به این روش مرغ بریان درست میکنم و همه خانواده و 
دوستان خیلی دوست دارند و خوششون میاد شما هم امتحان کنید  چون این
روش سالهاست امتحانشو پس داده و عالی میشه           


اگه این دستورو واسه خودتون و خانواده تون درست کردید  انشالله
 
خیلی خیلی نوش جونتون باشه
*****  
اما اگه درست کردید و خواستید توی پیج یا وبسایت یا وبلاگتون بذارید  و 
  اسم وبلاگ منو  نیارید بعنوان منبع , اینجا دیگه با عرض معذرت حلالتون نمیکنم

 آره دیگه این طریق جدید کپی رایت ایرانیه
طرفدار عدالت ...توران سام





1 comment:

  1. دستت درد نکنه توتو جان واقعا دستپختت محشره خیلی خوشمز و زیبا مرسی همیشه خوش باشی ونوش جونتون باشه

    ReplyDelete