Sunday, March 27, 2011

کیک یزدی خوشمزه - cup cakes

کیک یزدی خوشمزه خونگی


مواد لازم

آرد          150 گرم
نشاسته      50  گرم
شیر        50 میلی گرم
بیکینگ پودر  دوقاشق مرباخوری 
نمک     نوک قاشق چایخوری
کره          80 گرم
وانیل       یک بسته
گردو برای تزئین  باندازه لازم
تخم مرغ            4 عدد

طرز تهیه
تخم مرغ , وانیل , شیر  و کره رابا همزن برقی خوب بزنید تا کرمی شود
آرد سفید و نشاسته و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در مایه کرمی
بریزید و خوب مخلوط کنید ....سپس  کاغذ های مخصوص کیک یزدی را در قالبهای
آن بگذارید و درون آنهارا کمی چرب کنید و از مایه خمیردر هرکدام تا نصف آن
بریزید و در پایان روی آنها گردوی خرد شده بپاشید و سپس آنهارا در فر با حرارت
متوسط تا 180 به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.....نوش جان


اشترودل سیب

یک شیرینی اتریشی  یه کم به سلیقه خودم

مواد لازم

خمیر فیلو  4 برگ این خمیر برای باقلوا هم مناسب است
سیب ترش 1 کیلو گرم
بادام چرخ شده 100 گرم
دارچین  1 قاشق سوپخوری
کشمش  1 قاشق سوپخوری
شکر ریز 5 قاشق سوپخوری
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه
سیب هارا شسته و پوست بگیرید و کاملا نازک و نه زیاد کوچک خرد کنید
وآنهارا در ظرفی ریخته شکر ریز و دارچین و 2 قاشق روغن مایع و کشمش را به
آن اضافه کنید و آنهارا با هم خوب مخلوط کنید
برگه های خمیر را باز کنید و به ترتیب روی هرکدام را با برس روغنی کنید  تا  برگه
چهارم وبعد از آنکه آنرا هم روغنی کردید ...مخلوط سیب و دارچین را روی آن 
بریزید و به همه جای آن پخش کنید فقط باندازه دو بند انگشت انتهای آنرا خالی بگذارید
سپس از طرف خودتان آنرا لوله کنید  تا به انتهای خالی خمیر و بعد این رول را در 
روی سینی چرب شده قرار دهید و با زرده تخم مرغ روی آنرا برس بکشید
سپس در فر قرار دهید  با حرارت 170 تا 15 دقیقه  بعد از آنکه از فر خارج کردید
رویش کمی پودر  قند بپاشید....نوش جان