کیک یزدی خوشمزه خونگی
مواد لازم
آرد 150 گرم
نشاسته 50 گرم
شیر 50 میلی گرم
بیکینگ پودر دوقاشق مرباخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
کره 80 گرم
وانیل یک بسته
گردو برای تزئین باندازه لازم
تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه
تخم مرغ , وانیل , شیر و کره رابا همزن برقی خوب بزنید تا کرمی شود
آرد سفید و نشاسته و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در مایه کرمی
بریزید و خوب مخلوط کنید ....سپس کاغذ های مخصوص کیک یزدی را در قالبهای
آن بگذارید و درون آنهارا کمی چرب کنید و از مایه خمیردر هرکدام تا نصف آن
بریزید و در پایان روی آنها گردوی خرد شده بپاشید و سپس آنهارا در فر با حرارت
متوسط تا 180 به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.....نوش جان