Saturday, April 9, 2011

کیک سیب آسان وخوشمزه برای رژیمی ها


مواد لازم برای کیک سیب
آرد سفید یک لیوان  ......لیوان پلوپز
آرد نشاسته نصف لیوان
شکر 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 پاکت حدود 10 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری پُر
نوک قاشق چایخوری نمک
آب داغ 4 قاشق سوپخوری
برای ته قالب
سیب درشت ترش با پوست یا بی پوست 1 عدد  حدود 300 گرم یا 2 عدد سیب کوچک
2 قاشق آبلیمو 
3 قاشق شکر  
دارچین یک قاشق چایخوری سرصاف
طرز تهیه
 سیب را ازهسته پاک کرده و نازک خرد کنید سپس با دو قاشق آبلیموآمیخته  نمائید تا رنگ سیب تغییر نکند
تخم مرغها را در ظرفی با یک قاشق شکر و وانیل با همزن بزنید و در حین هم زدن 4 قاشق آب داغ را
اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کاملا کرمی شود

 آرد سفید و نشاسته و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به مایه تخم مرغ اضافه کنید و با همزن
آنرا دوباره  1 تا دو دقیقه بزنید
3 قاشق شکر را در قالب بریزید و ته قالب را خوب بپوشانید
سیب های خرد شده را روی شکرته قالب هر طور که مایلید بچینید تا کاملا روی شکر ها را بگیرد سپس
دارچین را روی سیب ها بپاشید
مایه خمیری را روی سیبها بریزید تا همه آنها را کاملا بپوشاند
قالب را در فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بگذارید بپزد
مواظب باشید که ته قالب مستقیما با حرارت در تماس نباشد چون شکر کارامل شده و ممکن است
بسوزد و تلخ شود
بعد از آنکه از فر در آوردید دور کیک در قالب را آزاد کرده و آنرابا احتیاط  روی یک بشقاب برگردانید
قابل توجه آنهائی که زیاد رژیمی نیستند
شما میتوانید قبل ازآنکه شکر ته قالب بریزید  با کمی روغن مایع ته قالب را چرب کنید





                                              نوش جان





کیک سیب برای رژیمی ها