Sunday, March 27, 2011

اشترودل سیب

یک شیرینی اتریشی  یه کم به سلیقه خودم

مواد لازم

خمیر فیلو  4 برگ این خمیر برای باقلوا هم مناسب است
سیب ترش 1 کیلو گرم
بادام چرخ شده 100 گرم
دارچین  1 قاشق سوپخوری
کشمش  1 قاشق سوپخوری
شکر ریز 5 قاشق سوپخوری
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه
سیب هارا شسته و پوست بگیرید و کاملا نازک و نه زیاد کوچک خرد کنید
وآنهارا در ظرفی ریخته شکر ریز و دارچین و 2 قاشق روغن مایع و کشمش را به
آن اضافه کنید و آنهارا با هم خوب مخلوط کنید
برگه های خمیر را باز کنید و به ترتیب روی هرکدام را با برس روغنی کنید  تا  برگه
چهارم وبعد از آنکه آنرا هم روغنی کردید ...مخلوط سیب و دارچین را روی آن 
بریزید و به همه جای آن پخش کنید فقط باندازه دو بند انگشت انتهای آنرا خالی بگذارید
سپس از طرف خودتان آنرا لوله کنید  تا به انتهای خالی خمیر و بعد این رول را در 
روی سینی چرب شده قرار دهید و با زرده تخم مرغ روی آنرا برس بکشید
سپس در فر قرار دهید  با حرارت 170 تا 15 دقیقه  بعد از آنکه از فر خارج کردید
رویش کمی پودر  قند بپاشید....نوش جان





No comments:

Post a Comment