Sunday, March 27, 2011

کیک یزدی خوشمزه - cup cakes

کیک یزدی خوشمزه خونگی


مواد لازم

آرد          150 گرم
نشاسته      50  گرم
شیر        50 میلی گرم
بیکینگ پودر  دوقاشق مرباخوری 
نمک     نوک قاشق چایخوری
کره          80 گرم
وانیل       یک بسته
گردو برای تزئین  باندازه لازم
تخم مرغ            4 عدد

طرز تهیه
تخم مرغ , وانیل , شیر  و کره رابا همزن برقی خوب بزنید تا کرمی شود
آرد سفید و نشاسته و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در مایه کرمی
بریزید و خوب مخلوط کنید ....سپس  کاغذ های مخصوص کیک یزدی را در قالبهای
آن بگذارید و درون آنهارا کمی چرب کنید و از مایه خمیردر هرکدام تا نصف آن
بریزید و در پایان روی آنها گردوی خرد شده بپاشید و سپس آنهارا در فر با حرارت
متوسط تا 180 به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.....نوش جان


2 comments:

  1. in khoobe bedoone Keshmesh...man kshmesh
    doost daram amma na dar shirini...BAH BAHHH

    ReplyDelete